Tack för att du anmält dig för vårt nyhetsbrev! Vi har skickat ett bekräftelsemail till din epostadress.

Missa inte våra senaste erbjudanden!

Registrera dig för the Cloakrooms nyhetsbrev för att inte missa våra erbjudanden och de senaste trenderna.

Vänligen ange din e-postadress

Sekretesspolicy

Uttalande om skydd av personuppgifter arrow

Vi, Curated Shopping GmbH (i efterföljande ‘The Cloakroom’) tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar och följer lagen om utlämnade av personuppgifter mycket noga. Personlig information samlas på denna webbplats endast in i rent tekniska syften. Därutöver överförs personlig information endast till tredje part när detta är nödvändigt för utförandet av ett kontrakt eller en betalning, eller när en överenskommelse om tillåtelse till en sådan överföring tidigare gjorts. Insamlade uppgifter får inte säljas till eller delas med tredje part i något annat syfte.

Nedanstående uttalande ger en överblick över hur vi säkerställer att information förblir skyddad och över i vilka syften olika sorters uppgifter samlas in.

Bearbetning av information på denna webbplats

När du besöker The Cloakroom förbehåller vi oss rätten att automatiskt samla in och lagra information i våra loggfiler via din webbläsare, till exempel:

  • Webbläsartyp och version
  • Vilket operativsystem som använts
  • Hänvisnings-URL (sidan du besökt innan)
  • Värdnamn för den dator du använder (IP-adress)
  • Tidpunkt för serverförfrågan

The Cloakroom tillskriver inte dessa uppgifter till någon specifik person. Dessa uppgifter kommer inte kombineras med andra datakällor och kommer att raderas efter att de statistiskt utvärderats eller anonymiserats i enlighet med dataskyddslagar.

Användning av uppgifter

Användaren går med på att dess uppgifter överförs till tredje part om detta är nödvändigt för fullföljandet av kontraktet mellan användaren och The Cloakroom, eller för att tillhandahålla och förbättra de begärda erbjudandena. Allt nyttjande av användarens uppgifter utöver detta, särskilt om The Cloakroom skulle sälja uppgifter till tredje part, är uteslutet såvida användaren inte uttryckligen medgivit till att dess uppgifter delas.

The Cloakroom är en ytterst personlig tjänsteleverantör. Vi samlar in uppgifter från våra kunder för att hela tiden kunna förbättra och erbjuda optimal service. I detta syfte samlar vi in adressuppgifter och personliga uppgifter så som klädesstorlek och stilpreferenser samt annan liknande information. Vi inser att dessa uppgifter är känsliga och i behov av särskilt skydd. Därför har vi vidtagit nödvändiga åtgärder för att skydda dessa uppgifter.

Nyhetsbrev

Om du vill få nyhetsbrevet som erbjuds via webbplatsen så behöver vi en giltig e-postadress samt information som möjliggör för oss att kontrollera att du verkligen är innehavaren av den angivna e-postadressen eller att innehavaren går med på att ta emot nyhetsbrevet. Vi samlar in existerande kunders namn och efternamn för att kunna tilltala dem personligen. Inga andra uppgifter samlas in. Tillåtelsen till att lagra dessa uppgifter och att använda dem för att skicka ut nyhetsbrevet kan när som helst återkallas via e-post eller post till de adresser som anges i kontaktsektionen på webbplatsen eller genom att klicka på länken ’Sluta prenumerera’ som finns i varje nyhetsbrev.

Rättighet till information

Du har rätt att när som helst få tillgång till information angående dina lagrade personuppgifter, dess ursprung och mottagare såväl som syftet till lagringen. Därutöver har du till rätt till korrektur, blockering eller radering av uppgifterna. Förfrågan kan ställas till oss via e-post eller till adresserna som listas i sektionen ’Kontakt’ på webbplatsen.

Kreditupplysning

The Cloakroom vill göra det så enkelt som möjligt för kunden att prova kläderna i lugn och ro hemma, och att betala först när kunden bestämt sig för vad han vill behålla. The Cloakroom anlitar därför Alektum för att göra en förenklad kreditupplysning. Det innebär, att the Cloakroom vidarebefodrar kundens namn, födelsedatum, och adress till Alektum, som därefter gör en bedömning av kundens kreditvärdighet. Bedömningen baseras på riktigheten i de av kunden uppgivna uppgifterna, samt om det föreligger aktuella inkassoförfaranden mot kunden. Om bedömningen är, att det finns tveksamheter angående kundens betalningsförmåga, förbehåller sig The Cloakroom rätten att inte erbjuda vissa betalningsalternativ, eller att genomföra en så kallad pre-authorization, vilket innebär att ett belopp motsvarande 1000 kr tillfälligt reserveras på kundens kreditkort före köpet. Vidare information angående detta förfarande finns under avdelning 7.5 i våra Allmänna Villkor. Om du inte vill att en soliditetskontroll ska utföras ska du välja Kreditkort som betalningsmetod när du beställer.

Cookies

Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil, som sparas på din dator när du besöker en webbsida. Denna fil lagrar information som kan läsas av webbsidan om du besöker den igen vid ett senare tillfälle, vilket betyder att du själv inte behöver ange samma information när du besöker webbsidan på nytt. Tillexempel sparas information om vilket språk du valt, information om din aktuella orderstatus och information som gör det möjligt för dig att fortsätta använda webbsidan utan att behöva logga in igen. Cookies är nödvändiga för att skapa en bättre användarupplevelse på vår webbsida. Du kan själv ändra inställningar för hur din webbläsare ska hantera cookies samt ta bort oönskade cookies. Instruktioner för hur detta går till finns nedan.

De flesta cookies som vi använder är så kallade sessionscookies. De raderas automatiskt när du avslutar ditt besök på vår webbplats. Cookies orsakar ingen skada på din dator och innehåller inga virus.

Hur kan jag avaktivera cookies?

Du kan ställa in i din browser så att cookies avaktiveras. Observera dock att om du stänger av cookies, så lagras inte längre ditt namn och lösenord på någon webbplats.

Vill du veta mer om cookies och ta reda på hur du gör för att hantera cookies in din webbläsare, besök: www.allaboutcookies.org.

Google Analytics

Denna webbplats använder sig av Google Analytics, en tjänst för webbanalys från Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (‘Google’). Google analytics använder cookies till att analysera användarbeteende på en webbplats. Informationen som genereras av cookies angående användning av denna webbplats överförs till en server hos Google i USA där den lagras. IP-adresser förkortas innan någon analys av användarstatistik sker så att det inte finns någon möjlighet att dra några slutsatser om användarnas identitet. För att säkerställa att insamlingen av IP-adresser sker anonymt har Google Analytics på vår webbplats utökats med koden ‘anonymizeIp’.

Google använder informationen som samlats in via cookies för att analysera hur vår webbplats används, för att skapa rapporter om aktiviteter på webbplatsen och för ytterligare tjänster relaterade till användning av webbplatsen och internet. Därutöver kan Google komma att dela denna information med tredje part ifall de är lagligt förpliktade att göra detta eller om tredje part fått i uppdrag av Google att bearbeta informationen. Du kan förhindra installationen av cookies via en speciell inställning i din webbläsare; detta kan dock inskränka funktionaliteten hos vissa delar av webbplatsen.

Härutöver så kan du förhindra att cookies samlar in information angående din användning av denna webbplats (inklusive din IP-adress) och att Google bearbetar denna information, genom att ladda hem ett tillägg till din webbläsare. Detta tillägg finns tillgängligt här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sv. Genom att använda denna webbplats går du med på att uppgifter om din person samlas in på tidigare nämnt vis och i tidigare nämnda syften.

Du hittar mer information om Google Analytics och skydd av personuppgifter här: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=sv.

Google Remarketing

Webbplatsen använder remarketing eller funktionen Liknande målgrupp som tillhandahålls av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (’Google’). Genom att använda den här funktionen kan leverantören förse besökare till platsen med målinriktad annonsering genom att visa anpassade och innehållsanpassade annonser när de besöker andra webbplatser på Googles Display-nätverk. Google använder cookies för att analysera webbplatsanvändning som bygger en grund för intresserelaterad annonsering. I detta syfte sparar Google en liten fil med en siffersekvens i besökarnas webbläsare. Besök till webbplatsen och anonym data som samlas in genom användningen av webbplatsen sparas i den här siffersekvensen. Inga av besökarnas personliga uppgifter sparas. När de besöker en annan sida inom Googles Display-nätverk visas annonser som förmodligen innhåller produkter som tidigare har visats samt informationsområden. Det går att inaktivera Googles användning av cookies permanent genom att följa länken nedan och ladda ned och installera en plugin som du hittar här: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Alternativt kan du inaktivera användningen av tredje parts cookies genom att använda Network Advertising Initiatives inaktiveringssida på https://www.networkadvertising.org/choices/ och följa anvisningarna som relaterar till att välja bort cookies. Du kan läsa mer om Googles remarketing- och sekretesspolicy på https://www.google.com/privacy/ads/.

Piwik

Denna webbplats använder sig av Piwik, en service för webbanalys med öppen källkod och som publiceras under GNU – General Public License (tillgänglig här: https://piwik.org/, i efterföljande ‘Piwik’). Piwik använder en cookie för att analysera användares beteende på webbplatser. Cookien som lagras på din dator när du besöker vår webbplats, lagrar också din förkortade IP-adress. Det betyder att IP-adresser anonymiseras när uppgifter överförs till vår server så att vi inte kan identifiera besökarna på vår webbplats. Endast vi har tillgång till de användaruppgifter som överförs till oss via cookien. Dessa uppgifter kommer inte att överföras till tredje part. Det enda syftet för denna analys är att optimera och ytterligare utveckla vår webbnärvaro.

Du kan förhindra att cookien installeras via en specifik inställning i din webbläsare; men om du gör detta kan vissa funktioner på webbplatsen inskränkas.

Genom att använda denna webbplats går du med på att uppgifter om din person samlas in på tidigare nämnt vis och i tidigare nämnda syften. Du hittar mer information om Piwik och skydd av personuppgifter här: https://piwik.org/privacy/.

Facebook Connect

Vi erbjuder möjligheten att logga in på The Cloakrooms webbplats med hjälp av uppgifter från din redan existerande Facebook-profil. I detta syfte använder vi oss av Facebook Connect, en tjänst som erbjuds av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ‘Facebook’). Om du vill använda dig av denna funktion så kommer du först att omdirigeras till Facebook. Där ombeds du att logga in med ditt användarnamn och lösenord. Vi registrerar inte dina inloggingsuppgifter. Om du redan är inloggad på Facebook så hoppas detta steg över. När du loggar in på Facebook via funktionen ’Logga in via Facebook’ så går du med på att ditt namn, din födelsedag och din e-postadress delas med oss. Under registreringsprocessen på vår webbplats så kan du välja att ladda upp en bild på dig själv från Facebook till The Cloakroom så att våra stylister kan göra ett mer personaliserat urval av kläder åt dig. Det uppstår ingen permanent länk mellan ditt användarkonto och din Facebook-profil. Ytterligare information om Facebook Connect och inställningar för att skydda dina personuppgifter hittar du i Facebooks sekretesspolicy.

Intressebaserad onlinereklam

Vår webbplats använder sig av intressebaserad onlinereklam för att göra vårt erbjudande mer intressant och bättre anpassat till dig. Vi använder så kallade retargeting-teknologier, som möjliggör det för oss att tilltala tidigare besökare på vår sida via marknadsföring på våra partners webbplatser baserat på Cookies. Vi samlar bara in anonymiserade och aliasuppgifter under denna process. Inga personuppgifter lagras och inga användarprofiler skapas med dina personliga uppgifter – om dessa är tillgängliga.

Om du inte vill får intressebaserad reklam så kan du välja bort det via de relevanta inställningarna på http://preferences-mgr.truste.com/, där formulär för underkännande av samtycke för olika annonsörer finns. TRUSTe, Inc, 835 Market Street, San Francisco, CA 94103-1905, USA (‘TRUSTe)s webbplats tillhandahåller möjligheten att avaktivera all reklam på en gång med hjälp av så kallade opt-out cookies eller att göra enskilda inställningar för varje leverantör. Observera att efter att du raderat alla Cookies i din webbläsare eller om du använder en annan webbläsare och/eller profil, så måste en ny opt-out cookie ställas in.

Kontakt

Vi uppskattar ditt förtroende och därför vill vi när som helst kunna vara tillgängliga för att svara på alla dina frågor angående hanteringen av dina uppgifter. Om du har några frågor som inte besvarats i denna sekretesspolicy eller om du vill få ytterligare information om vissa aspekter, kontakta oss när som helst via e-post på contact@thecloakroom.se eller via vanlig post på följande adress: The Cloakroom B.V., Reguliersdwarsstraat 50, 1017 BM Amsterdam, Nederland.


Augusti 2017

H2 Signin arrow
Email Signin" required="required" type="email" />
Password Signin" required="required" type="password" />
Button Signin" />
Or
Login With Facebook
Facebook arrow
Använd Facebook
H2 Signup arrow
First Name Signup" type="text" /> Last Name Signup" type="text" /> Email Signup" required="required" type="email" /> Password Signup" required="required" type="password" /> Button Signup" />
Already Got Account