Tack för att du anmält dig för vårt nyhetsbrev! Vi har skickat ett bekräftelsemail till din epostadress.

Missa inte våra senaste erbjudanden!

Registrera dig för the Cloakrooms nyhetsbrev för att inte missa våra erbjudanden och de senaste trenderna.

Vänligen ange din e-postadress

Ett nytt sätt att handla, sedan 2013

Från vad som kan ha varit Amsterdams minsta lägenhet, lanserades år 2013 The Cloakroom. På den tiden var personal shoppping en lyxtjänst, förunnad folk med mycket pengar. Vi var de första att introducera konceptet på ett sätt som passar alla! Vårt vardagsrum var fullsmockat med boxar och vi skötte hela ruljangsen själva. Boxarna vi skickade kläderna i, satt vi och vek ihop själva, en efter en. Vi hade en personal shopper, Jessica, och vi hjälpte henne med att stryka och vika kläderna. Vår vision är rätt simpel. Vi tror att varje man förtjänar lyxen att ha en personal shopper. Vi erbjuder ett nytt och bättre sätt att uppgradera din garderob, genom att kombinera enkelheten med att handla på nätet, med den personliga servicen som förut endast stod att finna i traditionella butiker och hos skräddare. Det finns inte längre någon orsak att trängas i butiker eller bläddra igenom otaliga webshoppar. Folk blir kunder för livet hos oss, för det geniala med denna tjänsten är att vi växer med våra kunder och blir bättre med tiden.

Vår företagsmodell har varit innovativ från dag ett. Det gör att vi utan extra kostnader för dig kan erbjuda personal shopperservicen, samt fri frakt och retur. Alla plagg kostar precis det samma som i traditionella butiker och det tillkommer inga extra kostnader. Dessutom är det du som bestämmer när och om du vill ha en ny box. Det finns ingen prenumerationsplan man måste följa, och inte heller ett beställningsminimum. Idag är vi ledande på marknaden i Europa, med en liten armé av personal shoppers, som kan erbjuda våra kunder ett fantastiskt urval av kvalitetsprodukter. Dessutom har vi flyttat ut från den lilla lägenheten för länge sedan och kan nu stoltsera med ett kontor på Reguliersdwarsstraat i hjärtat av Amsterdam. Asbjørn Jorgensen & Kasper Petersen

Cloakroom

Vårt team

Style experts med erfarenhet inom mode

Våra personal shoppers är personal shoppers med erfarenhet inom styling och mode. De lär känna din stil, dina mått och preferenser, för att på basen av dessa välja ut outfits för just dig. Varje box är unik och anpassad för dig. Servicen blir bättre och bättre och folk blir kunder för livet.

Våra personal shoppers är också alltid att redo att hjälpa med tips och råd, angående allt från klädvård till vad du egentligen borde ha på dig på nästa nyårsfest, eller om du helt enkelt behöver någon som förklarar vad 'tenue de ville' betyder. På Curated Shopping Group letar vi ständigt efter nya förmågor till vårt kontor i Berlin. Om du tror att du har vad som krävs och att du skulle passa i vårt team, ta dig en titt på våra lediga tjänster här.

Cloakroom Team
Facebook arrow
Använd Facebook